Астрономски календар

astro_879987798
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

– Денеска е сабота, 6 мај 2023 година, 126-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 239 дена.Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 24 минути, а ќе зајде во 19 часот и 38 минути.

Денов трае 14 часа и 13 минути.

Месечината која е во фаза на прва четвртина нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 5 часот и 35 минути.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK