Интересно со Опсервер

150 Балканци печеле јагнешко во центарот на Берлин. Шокирани германци ја повикале полицијата да интервенира

Процесот на балканизација на Европската Унија се движи одлично. Балканците сеуште не се спремин да бидат европјани. Овие денови е толку сончево и топло, деновите створени да направите пикник. Сепак, Словените и Германците имаат различни […]