Интересно со Опсервер

Тони злато паднаа од небо од како се отворила врата од авион

Златните шипки во вредност од милиони долари паднаа од авион што полета од рускиот регион Јакутиа, познат по своите депозити на дијаманти. Ruptly беше еден од првите што ги сними скапоценостите во оштетениот авион по […]

Интересно со Опсервер

Морнар се враќа после неколку месечна мисија дома. Жена му – трудна.

Морнарот Крис Доерти од Морнарицата на САД пристигнува дома по завршувањето на неговата ротација и оди да ги прегрне своите деца и жената. Но го чека големо изненадување. Неговата сопруга е трудна! За целото негово […]