Интересно со Опсервер

150 Балканци печеле јагнешко во центарот на Берлин. Шокирани германци ја повикале полицијата да интервенира

Процесот на балканизација на Европската Унија се движи одлично. Балканците сеуште не се спремин да бидат европјани. Овие денови е толку сончево и топло, деновите створени да направите пикник. Сепак, Словените и Германците имаат различни […]

Интересно со Опсервер

ВНИМАНИЕ! Ова видео ќе сакате да го гледате повеќе пати!

Овие стаклени скулптури се скоро магични. Џек Стромс е уметникот кој со посебна техника на ладна обработка на стакло ги изработува овие чудесни скулптури. Изработката е долга и макотрпна, но вреди за секоја потрошена минута! […]