Интересно со Опсервер

Конфучие: Животот е навистина едноставен, но ние инсистираме да го направиме комплициран

1 . “Кога нештата ќе почнат да се движат во погрешна насока, не оди со нив.” –Елвис Присли 2 . “Животот е навистина едноставен, но ние инсистираме да го направиме комплициран.” – Конфучие 3. “Кога најмалку […]

Интересно со Опсервер

10 мудри мисли кои ќе ве натераат да размислувате за животот

1.  “Се` што можеш да замислиш е реално.” ― Пабло Пикасо 2. “Илјадници свеќи можат да бидат запалени од една свеќа, но тоа нема да го намали периодот за кој свеќата ќе изгори исто така среќата […]