No Picture
Вести

ЕВН – Известување за планирани прекини во СКОПЈЕ и ТЕТОВО за 14.02.2018

Екипи на ЕВН Македонија, на  14.02.2018 год. поради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енерија, ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа, поради што без снабдување со електрична енергија ќе останат […]