Македонија

Пецаков: ЈП „Билјанини извори“ носи скандалозна одлука за наплата на паркинг на улиците

Во период кога туристичката сезона е започната ЈП „Билјанини извори“ носи скандалозна одлука за наплата на паркинг на улиците. Имено, зоната А со највисока цена се проширува со што по цела должина ќе се наплаќа […]

Вести

Бесплатното болничко лекување беше уште една шарена лага на Зоран Заев

Почитувани, СДСМ или свесно ги лажеше граѓаните или се целосно неспособни да го реализираат ветеното. Резултатот на крајот е ист. Животот дојде за Зоран Заев и функционерите околу него, а граѓаните преживуваат. СДСМ и Зоран […]