Власт

Откако призна дека земал пари, Мицкоски треба да им се извини на граѓаните за тоа што ги лажеше

Христијан Мицкоски, во телефонска изјава за еден национален медиум, самиот призна дека земал пари додека бил советник на Никола Груевски. Ова негово лично признание, потврдува дека Христијан Мицкоски ги излажа граѓаните.Јавно објавените документи покажуваат дека Мицкоски, додека […]