Издвојуваме

Им кажал дека е војник ограбен од девојката и барал пари. Дознале дека ги измамил и… (ВИДЕО +18)

Со плескање на брегот на реката Ангара, заврши историјата за помош на прелажаниот од девојката симферполец, која што тој ја раскажувал на луѓето од Иркутск кои сакале да му помогнат, собирајќи пари за враќање. Егзекуцијата […]