Вести

Царовска: ,,Здрава и безбедна средина за попродуктивни работници и економски раст”

По повод Светскиот ден за безбедност и здравје при работа посветен на здравјето и безбедноста на млaдите работници и укинување на детскиот труд министерката за труд и социјална политика Мила Царовска се обрати на настанот насловен како ​„Безбедна и […]