No Picture
Дом

Цвеќе кое привлекува љубов во домот

Според Фенг Шуи постојат три вида на билки, кои привлекуваат љубов во домот. Ако тие се поставени на вистинското место во саксии и со соодветни бои, се верува дека ќе привлечат романтични вибрации. 1. Цикламата […]

Дизајн

Влезот во домот е лицето на станот: Идеи за уредување на ходникот (Фото)

Првиот впечаток за влез во домот е многу важен, а тоа е ходникот. Секој влез треба да даде чувство на добредојде и тоа зависи од вашиот аранжман. Споделуваме неколку совети за убаво уреден ходник: 1. […]