Хороскоп

За овие три знаци 2021 година ќе биде полна предизвици и неуспеси

Во 2021 година Меркур ќе биде ретрограден дури 3 пати, а во оваа година најмногу предизвици и пречки се очекуваат за 3 знаци од хороскопот. Повеќето пречки се во бласта на деловните проекти, но ќе […]

Хороскоп

Полната Месечина во Лав може да предизвика повредено его – внимавајте!

Минатиот месец, полната месечина побара од нас да уживаме во мир и тишина. Овој месец, сепак, ќе побара да излеземе од  школката и да ги поздравиме нашите обожаватели. Тоа е затоа што првата полна месечина […]