Претседателот Иванов и градоначалникот Јанчев со семејствата за Велигден беа во Кавадарци


Градоначалникот г-дин Митко Јанчев заедно со своето семејство го пречека Претседателот г-дин Ѓорге Иванов со семејството присуствуваа на дочекувањето на Христовото воскресение во црквата св.Петка во Кавадарци.

IMG-a409dcf2a1abf4ce5f0ef4deeae138a2-V
IMG-94323e54aaf733dd0be6af616fe8ce7c-V
IMG-7265ed1ebef47e016e0f58a3ad8a6b35-V
IMG-584cd01914d042e17b47d182d315fcf1-V
IMG-471a696f9fcb6b1246e895a6bfaa9fd3-V
IMG-37d71e1881d508f0f27439b90dce4acb-V
IMG-16e14ddd8b6d4cda941b31443f9b0e1f-V
IMG-08cd022dbbcae25dd7cd072dfe3a07b6-V
IMG-4ad2c7d6af425201a98ed7ef18ebef7a-V
IMG-3f1686ce99cbb8d3723af05697434940-V
IMG-3efb5ee25c8ee33d89c34acf6a18b94f-V
IMG-1b1b81c18bfc35e7b5ce7210d7ca9175-V
IMG-fe7b871f69059f56cf0afe409b665a70-V
IMG-fbfe82743dcef805b0e9934ecc4256b7-V
IMG-efa8c76509efecaf4b04182498a52f0c-V
IMG-ef1fc4f66a64ccc8184266da3c031fec-V
IMG-ee07b6662729723f07317138149f50e8-V
IMG-c06c902a9fce553153451dafd27e1b40-V
IMG-b58047cd296fe0dc774c4c9a3f4e7f2d-V
IMG-a2943003feb3653394d665cacd6d92ef-V