Официјално Македонија со нов рекорд, 1085 новозаразени од Ковид


Ковид состојба 31.10.2020


 

Новозаразени: 1085

Тестирани: 3294

Оздравени: 283

Починати: 12

Вкупно дијагностицирани: 31572

Вкупно оздравени: 20731

Вкупно починати: 994

Активни случаи: 9847