(ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) Се запали возило кај студентски дом “Гоце Делчев”


Пред 15-тина минути интервенираше противпожарната бригада во гасење на запалено возило на улицата кај студентскиот дом “Гоце Делчев”