Утре во посета на Македонија ќе дојде министерот за внатрешни работи на Албанија


Утре 03.02.2018 (сабота) во 12.00 часот во вила „Охрид“ во Охрид министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски ќе оствари средба со министерот за внатрешни работи на Република Албанија, г.Фатмир Џафај.


 

Со оваа средба се очекува подобрување на соработката помеѓу Република Македонија и Република Албанија.

По завршување на средбата, министрите Спасовски и Џафај ќе дадат изјави за медиумите.