ЕВН – Известување за планирани прекини 17.02.2018


Екипи на ЕВН Македонија, на  17.02.2018 год. поради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енерија, ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа, поради што без снабдување со електрична енергија ќе останат населените места на следните локации:

  • КЕЦ Штип – во период од 09:00 – 16:00 – без електрична енергија ќе останат Криви Дол, Печуркара, Војни магацини, Сарчиево, Врсаково, Судиќ