Погледнете: Официјален трејлер #1 – Samsung Galaxy Unpacked (август 2020)


Ни се приближува уште еден Samsung Galaxy Unpacked настан, само што овој пат во виртуелна форма. Не ја пропуштајте приликата на 5ти август, 2020. година, да го проследите претставувањето на последните иновации на компанијата Samsung.Во меѓувреме, погледнете го официјалниот трејлер за Galaxy Unpacked 2020: