Апарат за подготовка на домашно пиво: Занаетско пиво во вашата кујна (Видео)


Паметниот апарат MiniBrew е дизајнирано да го контролира целиот процес на ферментација, потоа да го складира и служи вашето пиво со совршена температура.


 

Ова е паметен систем за подготовка кој го прави варењето висококвалитетно и дава изглед на занаетско пиво.

Почетниците можат да го изберат типот на пиво што сакаат да го направат користејќи комплети за пиво, кои чинат помеѓу 17 и 30 фунти, но поискусните пивари можат да ја користат апликацијата за да создадат свои течни ремек-дела.

Неговата цена изнесува околу илјада евра.

Како функционира апаратот за подготовка на домашно пиво, погледнете на линкот: