Вести

Eкономијата тоне, граѓаните осиромашуваат, (БДП е околу нула, девизните резерви опаѓаат, за 100 милиони евра странски инвестиции помалку)

Почитувани граѓани, Во текот на денешниот ден ќе остварам средба со тројцата европратеници, господата Кукан, Вајгал и Флекенштајн. На средбата ќе стане збор за актуелната политичка ситуација во државата. Но, она што е поважно за […]