Власт

Владата прави притисок врз вработените за да дојдат утре во Парк?!

Македонската твитер заедница објави мејл од Министерството за надворешни работи со кој сите вработени се поканети на манифестацијата во Градски Парк. Дали со овој мејл Владата прави суптилен притисок вработените да дојдат на настанот?! Владата […]