Политика

Државниот секретар Виктор Димовски на средба на Мешовитата македонско-косовска експертска комисија во Приштина

Државниот секретар во Министерството за надворешни работи, Виктор Димовски, ја предводеше македонската делегација на состанокот на Мешовитата македонско – косовска експертска комисија за отворање на нов Заеднички граничен премин наменет за меѓународен патен сообраќај “Белановце […]