Дизајн

Влезот во домот е лицето на станот: Идеи за уредување на ходникот (Фото)

Првиот впечаток за влез во домот е многу важен, а тоа е ходникот. Секој влез треба да даде чувство на добредојде и тоа зависи од вашиот аранжман. Споделуваме неколку совети за убаво уреден ходник: 1. […]

Интересно со Опсервер

Идеи за уредување на базенот во вашиот двор

Скопје, 3 јули 2018 – Да се има базен во дворот значи и полесно справување со летните горештини, но и совршено место за вечерни летни забави. Базен кој се наоѓа непосредно до врати на лизгање коишто […]