Власт

Костадинов: За прв пат навреме и неселективно исплатени се зголемени субвенции за тутунот

Владата преводена од СДСМ продолжува со водење на успешни политики и преку конкретни мерки покажува што значи вистинска грижа за граѓаните, за земјоделците и нивниот труд. За прв пат навреме и неселективно исплатени се зголемени субвенции за […]