Вести

Тотал инжинеринг на Вице Заев испрати официјален демант за обвинувањата на Мицкоски!

Во врска со изнесените лаги од страна на Христијан Мицкоски, кои се однесуваат на наводна работа на механизација која е сопственост на Тотал инџинеринг во РЕК Битола, ја известуваме јавноста дека единствената вистина е следнава: […]