Бизнис и економија

Ист Гејт Мол – нов урбан ритам на градот!

Ист Гејт Мол вклучува 220 продавници 2.000 паркинг места, модерно кино за 1.100 посетители, ресторани и услуги за храна со мповеќе од 1.500 места. Уникатен естетски дизајн, модерна структура на голема површина, урбан објект за […]