Власт

СДСМ: Иванов работи на директна штета на државата, за македонската иднина ќе одлучат граѓаните

СДСМ: Иванов работи на директна штета на државата, за македонската иднина ќе одлучат граѓаните Скопје, 26 јуни 2018  Ѓорѓе Иванов работи на директна штета на граѓаните, против Македонија и против македонската иднина. Во клучниот период […]