Вести

МОН: Рокот за пријавување за државната награда „Гоце Делчев“ е до 15 март

Министерството за образование и наука на Република Македонија информира дека конкурсот за додeлување на државната награда „Гоце Делчев“ ќе трае заклучно со 15 март 2018 година. Со наградата „Гоце Делчев“, која се доделува за научна […]