Македонија

Јани Бојаџи: Мојот татко Андони (75) е донесен во Скопје и приведен во полициската станица во Гази Баба!

Почитувани, да, утринава во домот на моите родители во Струмица е извршен претрес и после неколку часа мојот татко Андони (75) е донесен во Скопје и приведен во полициската станица во Гази Баба. До овој […]

Култура

Јани Бојаџи: Ваков фашизам од најодвратен вид немало ни во нацистичка Германија!

Драги мои! Неделава раководството на МКЦ по налог на шефот на Владата кој изјави дека лично тој наредил, прават се за да се спречи одржувањето на фестивалот ,,КинеНова,, а со тоа да го спречат и […]