Култура

Јани Бојаџи: Ваков фашизам од најодвратен вид немало ни во нацистичка Германија!

Драги мои! Неделава раководството на МКЦ по налог на шефот на Владата кој изјави дека лично тој наредил, прават се за да се спречи одржувањето на фестивалот ,,КинеНова,, а со тоа да го спречат и […]