Вести

Продолжува расправата во грчкиот Парламент, се гласа недоверба на Владата

Атина, 16 јуни 2018 (МИА) – Во грчкиот Парламент пред 10 часот по локално време почна третиот дел по поднесеното барање од Нова демократија за гласање недоверба на Владата. Договорот со Македонија е во фокусот […]