ЕВН Соопштенија

Дополнителни планирани прекини за 23.03.2018 – ЕВН

Екипите на ЕВН Македонија ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа на локациите наведени во табелата. Ве известуваме дека заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енерија, […]

ЕВН Соопштенија

Проверете дали ќе има прекини на електрична енергија кај вас – ЕВН

Екипи на ЕВН Македонија, на  15.03.2018 год. поради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енерија, ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа, поради што без снабдување со електрична енергија ќе останат […]