Вести

Проект на УСАИД за ,,Социјална инклузија преку технологија”

На 7.3.2018 година (среда), во 10:30 часот, во просториите на фондацијата ,,иВоте” (ул.,,Мајаковски”, бр..2/4), министерката за труд и социјална политика Мила Царовска и Амбасадорот на Соединетите Американски Држави во Македонија Џес Бејли ќе имаат свое […]