Интересно со Опсервер

Еволуција на музиката

Абрико Андре Бернар де Паоло, познат како Винеитиро, има голем талент за репродукција на класична музика, како ентузијаст почна да објавува филмска музика, музика од видео игри и истите ги поставува на видео каналот на […]