Вести

Спасовски: Чест ми е што сум присутен на овој свечен чин и имам можност директно да се обратам до новите дипломци

Денес Министерот за Внатрешни работи Оливер Спасовски присуствуваше на доделувањето на диломите на дипломски и постдипломски студии на Факултетот за безбедност при Универзитетот „Св. Климент Охридски“. – Чест ми е што сум присутен на овој […]