Вести

Реакција на КАНАЛ 5 Телевизија на колумната на советникот во министерството за култура Златко Теодосиевски

Канал 5 Телевизија и сите нејзини вработени се запрепастени од вербалниот примитивизам на советникот на министерот за култура Роберт Алаѓозовски. Советникот Златко Теодосиевски во својата колумна објавена на порталот Плусинфо, користи вокабулар недостоен за никого, […]