Вести

Градоначалникот Шилегов не дозволи покачување на цената на водата во Скопје

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, на денешната петта седница на Советот на Град Скопје, ги повлече од дневен ред предлог-одлуките со кои беше предвидена промена на цената на водата во Скопје. Станува збор за три […]