Вести

„ГЛАС за Македонија“ Солза Грчева основа партија

На 24 февруари, сабота (саатот и локацијата ќе бидат објавени деновиве) ГЛАС за Македонија ќе го прави Основачкото Собрание. Поради голем интерес за настанот, ги замолувам основачите кои потпишале изјави, како и сите заинтересирани да […]