Вести

Десет сообраќајни незгоди во текот на вчерашниот ден на подрачјето на град Скопје

Во текот на вчерашниот ден (01.02.2018 година), на подрачјето на Сектор за внатрешни работи Скопје се случиле 10 сообраќајни незгоди од кои една со тешки телесни повреди, шест со телесни повреди и три со материјална […]