Бизнис и економија

Ист Гејт Мол – нов урбан ритам на градот!

Ист Гејт Мол вклучува 220 продавници 2.000 паркинг места, модерно кино за 1.100 посетители, ресторани и услуги за храна со мповеќе од 1.500 места. Уникатен естетски дизајн, модерна структура на голема површина, урбан објект за […]

Интервјуа

Владо Јаневски: Немам апетити да настапувам надвор од Македонија (видео)

Скопје, 5 јули 2018  – Македонската музичка ѕвезда Владо Јаневски денеска го промовираше видео записот за песната „Главен град на тагата“, што е уште едно од неговите врвни музички изданија. Песната е ново авторско дело […]

Вести

Николоски: ВМРО-ДПМНЕ е модерна центар-десна партија и како таква е препознаена од нашите сестрински партии низ Европа

Александар Николоски, еден од тројцата нови потпретседатели на ВМРО ДПМНЕ вели дека партијата оваа година ќе ја посвети на консолидација и градење политики кои ќе и овозможат враќање на власт на следните парламентарни избори. Николоски […]