ЕВН Соопштенија

Проверете каде ќе има прекини на електрична енергија на 22.03.2018 – ЕВН

Планирани прекини   Почеток Краj КЕЦ Адреса 2018-03-22 09:00 2018-03-22 11:00 Струмица Радовиш: репетиторите на место викано Пожар на МРТВ, ЕВН, МВР, Канал 5 телевизија, Сител телевизија, ОНЕ-ВИП, Македонски телеком. 2018-03-22 10:00 2018-03-22 14:00 Штип […]

ЕВН Соопштенија

Проверете дали ќе има прекини на електрична енергија кај вас – ЕВН

Екипите на ЕВН Македонија ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа на локациите наведени подолу. ЕВН Македонија известува дека заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енерија, […]

ЕВН Соопштенија

Известување за планирани прекини во дистрибутивниот систем за електрична енергија

Екипите на ЕВН Македонија ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа на локациите наведени подолу. ЕВН Македонија известува дека заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енерија, […]

ЕВН Соопштенија

Проверете дали ќе има прекини на електрична енергија кај вас – ЕВН

Екипи на ЕВН Македонија, на  15.03.2018 год. поради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енерија, ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа, поради што без снабдување со електрична енергија ќе останат […]

Вести

ЕВН – Известување за планирани прекини 07.03.2018

Екипи на ЕВН Македонија, на  07.03.2018 год. поради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енерија, ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа, поради што без снабдување со електрична енергија ќе останат […]

Вести

ЕВН – Известување за планирани прекини 02.03.2018

Екипи на ЕВН Македонија, на  02.03.2018 год. поради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енерија, ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа, поради што без снабдување со електрична енергија ќе останат […]

Вести

ЕВН – Известување за планирани прекини 01.03.2018

Екипи на ЕВН Македонија, на  01.03.2018 год. поради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енерија, ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа, поради што без снабдување со електрична енергија ќе останат […]

Вести

ЕВН – Известување за планирани прекини 27.02.2018

Екипи на ЕВН Македонија, на  27.02.2018 год. поради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енерија, ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа, поради што без снабдување со електрична енергија ќе останат […]

Вести

ЕВН – Известување за планирани прекини 26.02.2018

Екипи на ЕВН Македонија, на 26.02.2018 год. поради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енерија, ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа, поради што без снабдување со […]

Вести

ЕВН – Известување за планирани прекини 23.02.2018

Екипи на ЕВН Македонија, на  23.02.2018 год. поради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енерија, ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа, поради што без снабдување со електрична енергија ќе останат […]