Бизнис и економија

Консултации за Законот за јавни набавки со институциите

Се одржа јавна дебата со институциите за нацрт текстот за Законот за јавни набавки, со што завршува процесот на јавни консултации. Законот најдоцна треба да биде донесен во октомври и ќе почне да се применува […]

Вести

Реформи во јавните набавки – Закон за јавни набавки

Утре, 22.2.2018 година, со почеток од 11:00 часот, во Струга, во хотелот Мираж, министерот за финансии, д-р Драган Тевдовски, ќе има свое обраќање на јавната дебата на тема “Реформи во јавните набавки со посебен осврт […]