Вести

Посетителите на Водно револтирани поради лошата организација на јавниот превоз!

Мерките кои ги превзема Град Скопје за движењето на возила на Водно сеуште е актуелна тема во Скопје. Град Скопје никако да успее да се организира за да ги реализира своите идеи а при тоа […]

Вести

Инцидент на Водно: Дел од автобусите на ЈСП се полупразни и не дозволуваат качување на патници до средно Водно.

Дел од автобусите на ЈСП полупразни не дозволуваат качување на патници до средно Водно. Ни дојави граѓанин кој бил дел од групата која чекала на постојката. Чекањето на автобус 25Б на постојката кај полициската станица […]