Македонија

Русјаков:Започнува времето на окупирана, тоталитарна држава налик на јужнамериканските диктатури скроени во најстрашните и најтемните цијашки подруми

Заочнува времето на ново македонско мачеништво и страдание. Започнува времето на окупирана, тоталитарна држава налик на јужнамериканските диктатури скроени во најстрашните и најтемните цијашки подруми. Не ви е јасно зошто? Затоа што и оваа окторирана […]