Спасена девојка на француските алпи (ВИДЕО)


19 годишна девојка, скијајќи на француските алпи главечки паднала длабоко во снегот. Како што може да се види на снимката, успева само да прета со нозете но не и да се ослободи.


 

Бидејќи е со главата под снегот, нема доволно кислород и секој момент е битен.

За среќа други скијачи приоѓаат и успеваат да ја спасат.