Дијаспората гласа на Претседателски избори во Руската федерација


Денес се одржуваат избори за претседател на Руската федерација. Исто како и кај нас, и руската дијаспора може да гласа во амбасадите низ светот.Погледнете колкави редици има во главниот град на Молдавија, Кишињев, за гласање за претседател на Руската федерација.

Видео: