Зоран Јовановски: Да имаа СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ нормални редовни средби за важни прашања, еден куп работи во Македонија ќе беа многу, многу поинакви!

Од осамостојувањето наваму, да имаа СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ нормални редовни средби за важни прашања, еден куп работи во Македонија ќе беа многу, многу поинакви!

Можда доаѓа време кога мнозинството гласачи во земјава ќе почне да го бара тоа од овие политички партии.

Facebook
Twitter
LinkedIn