Сунаи Сабриоски: Не ги бирате вие граѓаните – граѓаните ве бираат вас!


Не ги бирате вие граѓаните – граѓаните ве бираат вас!


 

Најголем дел од овие кои беа со кренати носеви и висока ароганција не успеале ниту во првата полуфинална вечер да обезбедат пласман.

Ќе кажат, демек, Германија ги зезнала оти не им дала 12 поени.

Сакам да кажам, кога трагедијата ќе ја преточите во комедија го добивате парадоксот на постоењето и го будите прогресот кај граѓаните кои пак покажаа што знаат и умеат како моќници во вашата трка на која се сопнавте, ете колку за пример ситуацијата добро отсликана во Прилеп и Аеродром.

Честитки на сите граѓани и избраници освен на тие што уште мислат дека граѓаните се небитни!