Солза Грчева: Сите овие кои седеле дома со години и земале плати, треба да ги вратат парите


Сите овие кои седеле дома со години и земале плати, треба да ги вратат парите. Министрите за администрација кои тоа го овозможиле треба да одговараат кривично за “злоупотреба на службената положба”


 

На местата на овие легачи, треба да се вработат (ако се воопште потребни) нови, непартиски луѓе.

И после нека ми раскажуваат басни дека ЕУ ќе ни ги решела проблемите. Лузери!