Солза Грчева: Ќе им се налути ЕУ која ги брка со стап и им удира клоци како стигне


“Диктаторот” Вучиќ си обезбеди за Србија и американски и руски и кинески вакцини. Милиони дози. “Демократов” Заев со прстот во уста. 0 дози

Чекале 100 (сто, со зборови) дози од Бугарија, па и тие не им ги дале. А руски и кинески не смеат да помислат да побараат. Ќе им се налути ЕУ која ги брка со стап и им удира клоци како стигне.